Galapagos opgenomen in NASDAQ Biotech Index

Mechelen, België; 11 december 2017; 7.30 CET – Galapagos NV (Euronext & NASDAQ: GLPG) maakt bekend dat ze vanaf 18 december 2017 wordt opgenomen in de NASDAQ Biotech Index.

De NASDAQ Biotech Index (NBI) bestaat uit biotechnologie- en farmaceutische bedrijven die voldoen aan bepaalde handels- en marktkapitalisatiecriteria.
Voor meer informatie: https://indexes.nasdaqomx.com/Index/Overview/NBI.

“We zijn blij dat Galapagos wordt opgenomen in de NBI. Dit weerspiegelt de toegenomen handelsliquiditeit van onze ADRs op NASDAQ en de toegenomen zichtbaarheid onder investeerders in de VS,” zegt Onno van de Stolpe, CEO en oprichter.

Over Galapagos
Galapagos (Euronext & NASDAQ: GLPG) is een biotechnologiebedrijf in de klinische fase, gespecialiseerd in het ontdekken en ontwikkelen van geneesmiddelen met nieuwe werkingsmechanismen. Onze pijplijn bestaat uit Fase 3 studies tot onderzoeksprogramma’s in cystic fibrosis, ontstekingsziekten, fibrose, artrose en andere ziekten. Ons target discovery platform heeft drie nieuwe mechanismen opgeleverd die veelbelovende resultaten tonen bij patiënten met ontstekingsziekten, idiopathische longfibrose en atopische dermatitis. We richten ons op het ontwikkelen en het commercialiseren van nieuwe medicijnen die mensenlevens verbeteren. De Galapagos groep, met inbegrip van fee-for-service dochter Fidelta, heeft ongeveer 578 medewerkers, werkzaam in het hoofdkantoor in Mechelen, België en in de vestigingen in Nederland, Frankrijk, Zwitserland, de VS en Kroatië. Meer informatie op www.glpg.com.

Contact

Investeerders:

Elizabeth Goodwin, VP IR & Corporate Communications

+1 781 460 1784

Paul van der Horst, Director IR & Business Development

+31 71 750 6707

ir@glpg.com

Media:

Evelyn Fox, Director Communications

+31 6 53 591 999

communications@glpg.com

Toekomstgerichte verklaringen

Dit bericht kan toekomstgerichte verklaringen bevatten. Dergelijke verklaringen zijn geen garanties voor toekomstige resultaten. Deze toekomstgerichte verklaringen gelden slechts op de datum van publicatie van dit document. Galapagos wijst uitdrukkelijk elke verplichting af om toekomstgerichte verklaringen in dit document bij te werken, tenzij dit specifiek wettelijk of reglementair verplicht is.