Galapagos geeft presentatie op 40ste jaarlijkse J.P. Morgan Healthcare Conference

Mechelen, België; 6 januari 2022, 15.30 CETGalapagos NV (Euronext & NASDAQ: GLPG) neemt op 10-13 januari 2022 deel aan de 40ste jaarlijkse J.P. Morgan Healthcare Conference.

Onno van de Stolpe, CEO, zal een presentatie geven op donderdag 13 januari om 14.15 CET (8.15 ET). De presentatie zal live worden uitgezonden en is toegankelijk via deze link. Een herhaling van de webcast zal beschikbaar zijn op de website van Galapagos (www.glpg.com).

Over Galapagos
Galapagos NV ontdekt, ontwikkelt en commercialiseert geneesmiddelen met nieuwe werkingsmechanismen. Onze pijplijn bestaat uit onderzoeksprogramma’s tot en met fase 3-studies over ontstekingsziekten, fibrose en andere indicaties. Onze ambitie is om uit te groeien tot een toonaangevend internationaal biofarmaceutisch bedrijf, gericht op het ontdekken, de ontwikkeling en de commercialisering van innovatieve geneesmiddelen. Meer informatie op www.glpg.com.

Contact

Investeerders:
Sofie Van Gijsel
Head of Investor Relations
+1 781 296 1143

Sandra Cauwenberghs
Director Investor Relations
+32 495 58 46 63
ir@glpg.com

Media:
Marieke Vermeersch
Head of Corporate Communications
+32 479 49 06 03
communications@glpg.com

Toekomstgerichte verklaringen
Dit bericht kan toekomstgerichte verklaringen bevatten. Dergelijke verklaringen zijn geen garanties voor toekomstige resultaten. Deze toekomstgerichte verklaringen gelden slechts op de datum van publicatie van dit document. Galapagos wijst uitdrukkelijk elke verplichting af om toekomstgerichte verklaringen in dit document bij te werken, tenzij dit specifiek wettelijk of reglementair verplicht is.

 

Bijlage