Onze missie

Pioneering for Patients

Wij zijn een biotechnologisch bedrijf dat innovatieve geneesmiddelen ontwikkelt met als doel mensenlevens te verbeteren.

We ontdekken en ontwikkelen nieuwe geneesmiddelen die nieuwe en betere behandelingsopties kunnen bieden aan patiënten in therapeutische gebieden met grote onvervulde medische noden. 

We discover

We discover

Ons unieke Target Discovery Platform is een heel nieuwe manier om geneesmiddelen te ontdekken. Onze huidige pijplijn omvat mogelijke behandelingen in verschillende therapeutische gebieden: ontstekingsziekten, fibrose, stofwisselingsziekten en infectieziekten.

We dare

We dare

De mindset niet bang te zijn om te falen, voedt onze ambitie om onontgonnen terrein te verkennen in de ontdekking van geneesmiddelen.

We care

We care

We blijven onophoudelijk zoeken naar geneesmiddelen met nieuwe werkingsmechanismen die de ziekte zelf bestrijden in plaats van enkel de symptomen te behandelen.

The basics: Galapagos in 10 vragen

Galapagos België

Wij zijn

... Galapagos België

We zetten ons in om geneesmiddelen tot bij Belgische patiënten te brengen, te beginnen met ons eerste geneesmiddel, dat momenteel wordt onderzocht voor verschillende inflammatoire indicaties.

Wetenschap & Innovatie

Discovery platform

Al meer dan 20 jaar blijven we onze onophoudelijke zoektocht naar geneesmiddelen met nieuwe werkingswijzen voortzetten. De meeste chronische ziekten en aandoeningen worden veroorzaakt door een verstoorde werking van bepaalde eiwitten.

Met ons discovery platform, gebaseerd op onderzoek met menselijke cellen, ontdekken we welke eiwitten of ‘targets’ een belangrijke rol spelen in het veroorzaken van die ziekten. Vervolgens ontwikkelen we kleine moleculen die potentiële geneesmiddelen zijn en de eitwittargets vertragen of onderdrukken, het evenwicht herstellen en daardoor het verloop van ziekte positief beïnvloeden.

Op die manier willen we de grondoorzaak aanpakken in plaats van enkel de symptomen te behandelen.

Paul Stoffels

"Bij Galapagos is het onze missie om mensen te helpen een langer en beter leven te leiden.  Onze focus ligt op meer levensjaren en meer levenskwaliteit.

Paul Stoffels, CEO Galapagos

Hoe onze wetenschappers nieuwe targets ontdekken

Klinische studies

Voor het een beschikbaar geneesmiddel wordt voor patiënten en voorschrijvende artsen, moeten de veiligheid en werkzaamheid worden getest en bewezen. Galapagos voert klinische studies uit om de werkzaamheid, veiligheid, verdraagbaarheid en farmacokinetiek van zijn geneesmiddelen te testen.

Informatie over lopende klinische onderzoeken naar onderzoeksgeneesmiddelen van Galapagos is beschikbaar op www.clinicaltrials.gov*.

U kunt ook contact opnemen met onze afdeling Medische Informatie.

*een dienst van de U.S. National Institutes of Health die informatie verstrekt over klinische onderzoeken die wereldwijd worden uitgevoerd.

Nieuws

 

Werken bij Galapagos

We zijn altijd op zoek naar talent om ons te vergezellen op onze zoektocht, mensen met een passie voor biowetenschappen die hun kennis willen inzetten om levens te verbeteren.

Onze waarden

Make it happen

Make it happen

Embrace change

Embrace change

Act as a pioneer

Act as a pioneer

Raise the bar

Raise the bar

Bent u klaar om mee te streven naar medische doorbraken?

Ga snel naar onze vacaturepagina om meer te weten te komen over uw mogelijkheden bij Galapagos.

Vind uw droomjob bij Galapagos!

Contact

Galapagos NV - Hoofdkantoor

Generaal de Wittelaan L11, A3
2800 Mechelen
België
Tel: +32 15 34 29 00

Meer informatie over onze locatie (Google Maps)

Galapagos NV - Greenhouse Tower

Schaliënhoevedreef 20
2800 Mechelen
België
Tel: +32 15 34 29 00

Meer informatie over onze locatie (Google Maps)

Medische Informatie

Communicatie en pers

Business Development